Început de an🙃 schimbări “majore”

Începutul acestui an, nu știu de ce, dar ma simt diferit… cu chef de schimbări, niciodată nu am făcut eu planuri pentru anul ce începe, nici măcar sa zic, “anul asta ma las de fumat”

Dar ei bine, nu știu de ce dar anul acesta am zis ca trebuie sa fac mici sau mari schimbări la mine, ma simt cam obosita in ultimul timp, dureri de cap si un mare e.t.c… așa ca am zis: hai sa îmi iau niște vitamine si sa schimb un pic alimentația. Am 4 zile de când servesc mic dejun, înainte băgăm o cafea “mică” si așa o duceam, va las mai jos o poza de la “cănița” mea de cafea.

Da, si cum ziceam, acum am 4 zile cu mic dejun, o felie de pâine prăjită integrala cu jumătate de avocado si somon afumat sau brânza, un pahar de suc de portocale natural, făcut in casa, unde bag “jalea real” acele vitamine de care va spuneam mai sus, plus cafeaua.

Deocamdată nu văd nici o schimbare, nu prea am chef de nimic, mai exact ieri am stat toată ziua pe canapea si am băgat YT la greu, am găsit clipuri de o yutubarita care a adoptat un copil si după câțiva ani la dat înapoi, sau la alta familie… si am rămas prinsă acolo cu indignarea mea…. bine, unde pui ca si lenea e mare, 🤣. așa e când e frig afara si stai in casa la caldura, ca nu îți vine sa te ridici din canapea. Pe 7 încep munca si trece ea si doamna lene.

Ah, stai ca ma pierd cu scrisul si nu ma centrez la ceea ce vroiam eu sa scriu aici.

Am zis ca tot începem un an nou sa am si eu un pic de grija de mine. Eu sunt o fire așa mai: ce rost are sa îmi pun o crema pe față, ce rost are sa fac o exfoliere. Dar începutul acestui an, ma luat tare de tot si m-am trezit un pic la realitate, cu ai mei 32 de ani (încă neîmpliniți) m-am trezit si eu ca vreau sa am grija de mine. Pai dacă tot m-am trezit am zis sa trec si la fapte.

Am început mai exact pe 31 decembrie cu ritualul meu de frumusețe. Mi-am cumpărat cele necesare si ce sa vezi, Nebunie curată. Îmi place sa am grija de mine!!! Mi-am exfoliant si eu craci, am băgat si o hidratare așa pe tot corpul, o masca pentru par si când am ieșit de la dus, am pus si o masca pe fata 😂. Arătam formidabil.

Sper ca nu v-ați speriat de tanti eu.

Si unde mai pui ca, pentru seara de revelion m-am aranjat, machiat si dichisit frumos pentru a sta in casa 🙂. M-am si parfumat. 😁

Durerile de cap încă persista, dar asta este o alta poveste… un accident de motocicleta care a lăsat sechele pe viața, poate reușesc si eu sa las lenea sau sa ma lase ea. Acum nu știu care se tine de care… si sa ma pun sa fac exerciții pentru a fortifica cervicalele…

Si da, cred ca, lucrul cel mai importat este ca: am decis sa nu mai trec cu vederea chestiile care ma deranjează.. indiferent de la cine vin, familie, persoane apropiate si a.s.m.d… toți avem o limita si eu am ajuns la ea, așa ca anul asta voi fi mai selectivă.

Ma gândeam, ca poate reușesc sa slăbesc un pic. Dar sincera sa fiu, asta deocamdată nu am luat-o in serios. Vedem mai încolo ce nebuneli ma mai apuca.

Cam acestea sunt gândurile mele de schimbările la început de an.

Pana data viitoare va trimit mulți pupici virtuali!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: