Dezamăgită, cumpărături online

Mai am un noroc in ultimul timp ca vai de viața mea 🤣

Am găsit o pagina web cu produse cosmetice, mi-a atras foarte mult atenția… si am cumpărat produse in valoare de 50€ ceva de genul… in principiu trebuia sa ajungă coletul in 24/48 de ore… mda. Comanda plasata pe 25/12, am zis ca na zile de sărbătoare si așa mai departe. Dar pe 30 deja ma luase nervi, așa ca am decis sa le trimit un email… mi-au răspuns imediat, aici nu am ce sa zic… surpriza a fost ca mi-au spus ca le lipsește un produs si din aceasta cauza coletul nu este trimis. Le-am spus ca vreau sa îmi returneze banii de la acel produs si sa trimită restul produselor cât mai repede posibil dar ca am nevoie sa îmi ajungă la alta adresa…(când plasez comenzi online, in general pun adresa de la munca) dar de data aceasta cum coletul nu ajunsese, noi intrasem in vacanta si bine-nțeles nu mai avea cine sa îmi primească acest colet… îmi zic ei ca ok nici o problema. Pe data de 4 Ianuarie primesc un telefon. Bai nu înțelegeam nimic. Si ma întreba când deschidem, ma enervasem toată, in gândul meu îmi ziceam ca de ce ma suna la telefonul meu personal sa ma întrebe când deschidem. De unde au numărul meu si bla bla bla… la 10 min ceva de genul primesc si un mesaj…

Si in mesaj zicea: pachetul dumneavoastră. Nu a putut fi înmânat din cauza ca nu era nimeni acasă sau era închis… așa ca aveam opțiunea de a schimba data sau sa ma duc sa îl iau eu de la curier, ma sinceră sa fiu, ma deranjează când trebuie sa ma duc după pachete la curieri.. si mai ales când am plătit sa îmi fie aduse acasă. Așa ca am ales sa îmi fie adus pe 7/01.

Dar m-am aprins si m-au luat nervii si mai tare, când eu ii anunțasem ca am nevoie sa îmi schimbe adresa..

In fine, ma fac cu idea ca pana nu ne întoarcem la munca pe 7 nu îmi vine comanda si asta este.

Surpriza ajunge pachetul îl desfac sa arunc o privire sa văd dacă este totul ok, văd pe acolo unu/doua produse in plus, o acadea… si zic oh ce detaliu… mda.

Când desfac pachetul de tot acasă, luasem si eu un kit de săpun de făcut acasă si la la la… surpriza vine când desfac cutia, sticluța unde venea aroma pentru săpun era rupta pe lângă pipeta.

Cum nu era suficient, aveam plasata o comanda si pe wish acum 1 luna si ceva.. trebuia sa ajungă pe 5/01 am ales opțiunea sa ajungă la un magazin (era mai economic transportul) ma uitam la actualizările comenzi si in principiu a ajuns la magazin pe 28/12 dar trebuia sa se actualizeze si sa apăra un cod si eu sa ma duc sa ridic coletul… dar nu a ajuns niciodată… Nu am avut probleme cu wish-ul niciodată… dacă ajungeau produsele erau destul de ok si dacă nu ajungeau mi se rambursau banii. Dar parca de data asta vroiam sa ajungă.. luasem niște hanorace si bluze destul de miștoace, așa ca da dezamagire totala…

Oare m-am lecuit de cumpărături online?

Eu cred ca nu. 🤣

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: